13.7 C
Botoșani
joi, 29 septembrie 2022

CFR Cluj – FC Botoșani. Mihai Teja: “Putem scoate puncte la Cluj”

FC Botoșani a avut un start bun de campionat, cu două victorii și două rezultate de egalitate în primele patru meciuri. Pentru echipa antrenată de Mihai Teja urmează trei partide foarte dificile contra formațiilor CFR Cluj, FC SB și Univ. Craiova.

Primul meci este duminică de la ora 18.30, pe terenul campioanei în ultimele sezoane ale Ligii 1. Chiar dacă ardelenii sunt favoriți pe hârtie, Mihai Teja este optimist și spune că FC Botoșani poate câștiga acest meci.

“Un meci greu dar nimic nu este imposibil în fotbal. Trebuie să te bați de la egal la egal cu echipe care joacă în Europa. Va fi un meci greu, un meci frumos. Fiecare dintre noi ne dorim să jucăm meciuri din acestea și să dovedim că suntem mai buni. Eu am încredere în echipă, în băieții mei. Am încredere că putem scoate puncte la CFR. Pe Dan Petrescu îl știm, un antrenor extraordinar, un antrenor care pregătește foarte bine fiecare joc, un antrenor care în ultimii ani a avut rezultate și în Europa. Vreau mai mult să ne concentrăm la ceea ce avem noi de făcut. Am încredere în băieți, în ceea ce facem la antrenament, am încredere în calitatea lor și sunt sigur că putem scoate puncte la Cluj”, a spus Mihai Teja.

De asemenea, antrenorul principal al FC Botoșani le-a urat baftă clujenilor în returul cu Șahtior Soligorsk din Conference League.

“Vreau să le urez baftă celor de la CFR, să se califice mai departe. Este foarte important ca toate echipele românești să meargă mai departe. Este important pentru imaginea fotbalului românesc, pentru jucători, antrenori. Mi-aș dori mult pentru că în ultimii ani am suferit”, a mai spus Mihai Teja.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA