20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

CFR Cluj – FC Botoşani. Grozavu are lotul decimat înaintea meciului din Gruia

FC Botosani antrenament in nocturna (23)

Leo Grozavu are mari probleme de lot înaintea meciului cu CFR Cluj. Paul Batin este suspendat, Fulop, Curileac şi Curileac sunt accidentaţi iar Ngadeu şi Croitoru sunt incerţi. În aceste condiţii, Leo Grozavu este obligat să facă mai multe improvizaţii în primul 11.

Antrenorul formaţiei botoşănene se aşteaptă la un meci dificil chiar dacă jucătorii echipei CFR Cluj nu sunt plătiţi de luni bune şi nu mai au o motivaţie foarte mare.

„Avem probleme de lot. Suntem din ce în ce mai puţini. Cei care suntem, trebuie să facem ceva. Meci de campionat. La ce am văzut în ultima perioadă, CFR Cluj joacă fiecare meci la victorie. Jucătorii au determinare. Am văzut cum se bucurau după golul cu Chiajna, în minutul 94, ceea ce arată că îşi doresc foarte mult să câştige. Starea de spirit la echipă este bună. Şi la noi este bună. Nu văd de ce ar fi altfel. Avem câteva probleme de efect care ar putea să ne bulverseze dar eu sper să nu se întâmple lucrul ăsta. E final de campionat. Sper ca băieţi să nu creadă că am luat vacanţă. Toate meciurile sunt dificile. Suntem în faţa unei performanţe care ar putea să fie unică în istoria clubului şi ar trebui cu toţii să ne mobilizăm şi facem ca aceste patru etape să treacă cu succes pentru noi”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Sunt o echipă cu jucători valoroşi chiar dacă au probleme la nivel de club. Sper să ne mobilizeze şi pe noi. Nu cred că ne vom prezenta la Cluj din postura de mare favorită. Ne conferă o stare de mobilizare accentuată. Dacă eram favoriţi, poate tratam meciul mai lejer. Nefiind favoriţi, mai mult ca sigur ne vom mobiliza şi vom intra cu gândul să câştigăm”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA