22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

CFR Cluj – FC Botoşani. Dan Petrescu: “Meciul va fi decis de mici detalii. Jucăm cu echipa surpriză a turului. Joacă cel mai bun fotbal din cariera lor”

dan petrescu

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj, a declarat înaintea partidei cu FC Botoşani că se aşteaptă la un joc echilibrat. El a lăudat echipa antrenată de Costel Enache şi consideră că unii jucători botoşăneni au cele mai bune evoluţii din cariera lor.

“Acum știu mai bine și jucătorii. E clar că nu se poate compara. Meciul va fi decis de mici detalii. Sunt conștient că va fi foarte greu. Jucăm cu echipa surpriză a turului de campionat. Nimeni nu se aștepta ca ei să fie pe loc de play-off. Enache a lucrat foarte bine, lotul e omogen. Sunt câțiva jucători care joacă cel mai bun fotbal din cariera lor. Mă refer la Buș și Roman. Chiar dacă a plecat Golofca, ei i-au ținut locul foarte bine. Au fundași centrali foarte buni, un portar care dă siguranță. Nu degeaba au câștigat la Dinamo, au făcut egal cu noi și au pierdut foarte greu cu Steaua și Craiova. E o echipă organizată”, a spus Dan Petrescu, scrie Ziua de Cluj.

Dacă botoşănenii au mari probleme de lot, în tabăra ardelenilor doar Culio este incert pentru meciul din această seară.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani va fi arbitrată de Istvan Kovacs (Carei), ajutat de Vasile Marinescu din Bucureşti şi Ovidiu Artene din Vaslui. În acest sezon, Kovacs a mai arbitrat pe FC Botoşani în meciul pierdut cu 1-0 la Craiova şi în meciul câştigat pe terenul formaţiei Dinamo.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA