26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

CFR Cluj – FC Botoşani 4-0. Valeriu Iftime: „Nu te poţi face de râs în halul ăsta. Să ne ferească Dumnezeu să credem că suntem fotbalişti”

valeriuiftime fcbt-gaz

Finanţatorul echipei FC Botoşani este dezamăgit de ceea ce a văzut în meciul jucat de elevii lui Leo Grozavu contra formaţiei CFR Cluj. El consideră că unii se consideră mai fotbalişti decât sunt şi în meciurile contra echipelor bune ale campionatului îşi arată adevărata valoare.

În plus, Valeriu Iftime s-a arătat deranjat de faptul că staff-ul tehnic a decis să se bazeze doar pe Tincu şi Ngadeu fără a căuta soluţii pentru postul de fundaş central.

„E ruşinos. Am jucat prost şi ruşinos. Cred că şi mutarea cu francezul pe postul de fundaş central a fost catastrofaţă. Este vină pe care ne-o asumăm toţi, dar mai ales antrenorii. De ce stăm în doi fundaşi centrali? Am fost jalnici. Nu te poţi face de râs în halul ăsta. Am primit nişte goluri prosteşti. Să ne ferească Dumnezeu să credem că suntem fotbalişti. Când începi să crezi că eşti fotbalist, păţeşti ceea ce ai ai păţit astăzi”, a spus Vleriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA