25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

CFR Cluj – FC Botoşani 6-0 LIVE – UMILINŢĂ MAXIMĂ – Şi HALEP ne bătea astăzi

fc botosani - cfr cluj (10)

După victoria în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara şi remiza cu CSMS Iaşi, FC Botoşani s-a deplasat în Gruia pentru partida cu CFR Cluj. Ardelenii au un palmares net superior în meciurile disputate acasă cu FC Botoşani, câştigând toate cele trei partide.

Prima acţiune ofensivă a aparţinut gazdelor. Jakolis profită de o eroare comisă de Muşat, intră în careu dar Ngadeu demonstrează că este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România şi îl deposedează. În minutul 4, Jakolis şutează de la 25 de metri dar Iliev nu are probleme în a reţine mingea.

În minutul 13, centralul Robert Dumitru inventează penalty pentru CFR Cluj la o intrarea în careu a lui Tomozei asupra lui Nouvier. Cristi Bud a executat şi a marcat iar din minutul 15, CFR Cluj conduce cu 1-0.

Cinci minute mai târziu, acelaşi Cristi Bud este aproape de a marca dar trimite în plasa laterală. Elevii lui Grozavu au căzut la toate capitolele după primirea golului iar ardelenii controlează autoritar jocul.

În minutul 26, Cristi Bud face dubla după o mare gafă a fundaşilor botoşăneni. Atacantul CFR-ului a fost lăsat singur în marginea careului de şase metri iar acesta l-a executat pe Iliev.

În prima jumătate de oră, FC Botoşani a prestat un joc foarte slab, fără nicio ocazie de gol, cu multe mingi pierdute la jumătatea terenului şi cu gafe incredibile în apărare.

În minutul 34, FC Botoşani are prima şansă de gol dar Cabrera îşi bate joc din această fază şi şutează în out din interiorul careului. Trei minute mai târziu, gazdele puteau marca din nou după ce Jakolis şi-a bătut joc din Muşat, a centrat în careu dar Nouvier  nu ajunge la minge.

Oaspeţii rămân în ofensivă, Nouvier şutează din marginea careului dar Iliev prinde fără probleme. Finalul primei aparţine gazdelor iar Juan Carlos marchează în minutele 45+1 şi 45+3.

La pauză CFR Cluj – FC Botoşani 4-0.

Umilinţa continuă. În minutul 53 Nouvier face 5-0 după un contraatac. Scorul putea fi majorat în minutul 62 dar Camora a şutat în plasa laterală.

În minutul 68 scorul devine unul de tenis. C. Lopez marchează cu capul pentru 6-0 iar CFR Cluj îşi bate pur şi simplu joc din echipa lui Leo Grozavu.

La 6-0, ardelenii nu au mai forţat dar cu toate acestea puteau majora scorul în minutul 84 după o gafă a lui Dimitrov.

FINAL DE PARTIDĂ

…………………

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – Petrucci, Juan Carlos, Jakolis, Nascimento, A. Păun (7 Nouvier) – Cr. Bud
Rezerve: Mincă, Dani Coelho, Negruţ, Nouvier, C. Lopez, V. Bruno

FC Botoşani: Iliev – Tomozei (64 Dimitrov), Ngadeu, Plămadă, Muşat – Cucu, Bordeianu – Ivanovici (70 Carralero), J. Casado (46 Bujor), Cabrera – D. Roman
Rezerve: Pleşca, Patache, Ichim, Carralero, Dimitrov, Bujor, Matulevicius

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA