10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Cercetat penal după ce a lovit un biciclist

#stiri #botosani

La data de 26.03.2019, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au identificat pe raza municipiului Dorohoi un bărbat de 24 de ani din judeţul Neamţ, acesta fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

Din cercetări a rezultat că la data de 25.03.2019, acesta, în timp ce se deplasa în calitate de conducător auto pe strada Sălciilor din localitatea Broscăuţi, a surprins şi accidentat un bicilist de 46 de ani care mergea în aceeaşi direcţie.

După producerea accidentului, conducătorul auto a avut o scurtă discuţie cu victima, ulterior continuându-şi deplasarea. Bărbatul de 46 de ani s-a depalsat la domiciliu, însă, întrucât acuza dureri, a solicitat intervenţia unui echipaj medical.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie conform procedurilor legale în vigoare. Totodată, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA