1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

Centrul de afaceri de la Flămânzi a fost finalizat FOTO

Primăria oraşului Flămânzi a finalizat proiectul privind construcţia şi înfiinţarea unui centru de afaceri. Investia este în valoare de 2.424.951 lei din care 1.500.000 lei reprezintă contribuţia primăriei iar diferenţa provine din fonduri europene.

Acest proiect face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană care a mai cuprins montarea de camere de supraveghere şi asfaltarea mai ultor drumuri din oraşul Flămânzi. În acest centru de afaceri îşi vor putea desfăşura activitate 12 agenţi economici care vor achita o chirie minimă. „Am ajuns la etapa finală a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. Ultima investiţie finalizată este un centru de sprijinire a afacerilor în oraşul Flămânzi. După ce am finalizat proiectele privind camerele de supraveghere şi infrastructura, astăzi, finalizăm şi ultimul proiect. Este cea mai costisitoare investiţie pe care o suportă oraşul Flămânzi dar sperăm ca în viitor să fie benefică. Invităm oamenii de afaceri care doresc să investească în Flămânzi. Noi le asigurăm un spaţiu mobilat şi dotat cu sistem audio, calculatoare. Cel care doreşte un spaţiu trebuie să depună o cerere la registratură. La următoarea şedinţă vom da o hotărâre de Consiliu Local privind redevenţa. Va fi o redevenţă minimă astfel încât să existe interes”, a spus Dan Oleriu, primarul oraşului Flămânzi.

Deja sunt câţiva agenţi economici din Flămânzi care şi-au arătat intenţia de a închiria spaţiile din noul centru de afaceri dar reprezentanţii primăriei speră să crească numărul firmelor din acest oraş.

„Avem câteva cereri de la unele firme din Flămânzi. Urmează să le analizăm. Pot veni atât cei care vor să îşi deschidă o afacere nouă cât şi cei existenţi pe piaţă. Acest centru are 12 birouri şi o sală de conferinţe cu aproape 40 de locuri”, a mai precizat primarul oraşului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1190 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA