-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Centru de tranzit realizat în județul Botoșani. Dan Șlincu: “Sunt convins că acest centru își va dovedi pe deplin utilitatea”

Un centru de tranzit a fost realizat în județul Botoșani și va fi utilizat pentru cazarea tinerilor care părăsesc sistemul de protecție și se află în risc de excludere socială. Acest centru a fost construit cu sprijinul unei fundații din România.

La inaugurare a participat și deputatul Dan Șincu, fost prefect al județului Botoșani și fost director al DGASPC Botoșani. El a precizat că un astfel de centru era necesar în județul Botoșani.

“Am participat alături de mai multi colegi din DGASPC și de invitații prezenți la inaugurarea Centrului de Tranzit pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție și se află în risc de excludere socială. În urma încheierii unei Convenții de Asociere, partener fiind și Consiliul Județean Botoșani, centrul a fost construit cu sprijinul Fundației ”Hope and Homes for Children” Baia Mare, finanțator fiind Compania Kaufland România. Sunt convins că acest centru își va dovedi pe deplin utilitatea”, a precizat deputatul Dan Șlincu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA