2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Cele mai recomandate & nerecomandate jocuri de noroc pentru cei cu buget mic

Industria jocurilor de noroc atrage un număr atât de mare de jucători atât pentru distracţia pe care o oferă garantat dar şi pentru promisiunea unui câştig fabulos. Cum acest câştig se poate obţine teoretic la toate jocurile din ofertă, singura problemă este alegerea celui mai ofertant dintre acestea.

Şi când se pune problema alegerii unui joc de noroc ideea de câştig va fi luată întotdeauna în calcul de oricare jucător. Şi aşa cum ştii deja, majoritatea jocurilor de noroc aduc beneficii doar caselor de pariuri în timp ce puţini jucători se pot lăuda cu premii consistente.

Cum să desparţi jocurile de noroc profitabile de cele pierzătoare vom încerca să lămurim în rândurile următoare. Poate că nu o să faci întotdeauna cea mai bună alegere dar măcar ai la dispoziţie o comparaţie astfel încât să te foloseşti de ea în alegerea jocurilor viitoare.

Scump: Poker

Să înveţi reguli canasta este uşor dacă ai lângă tine un cunoscător dispus să ţi le împărtăşească. Apoi totul ţine de practică, cu cât vei juca mai mult cu atât vei stăpâni mai bine acest joc care excelează la capitolul inteligenţă.

Acelaşi lucru se poate spune însă şi despre jocul de poker, însă de această dată jocul va implica şi resurse financiare serioase. Nu te poţi aşeza la o masă de poker fără să ai la dispoziţie un buget de joc propriu pe care să te bazezi, poate numai dacă nu participi la un turneu unde intrarea este gratuită.

Dar chiar şi aşa ai nevoie de bani pentru că jocul de poker cere imperios acest lucru. Şi dacă ai ajuns să îţi construieşti un buget de joc şi acesta nu este atât de mare pe cât ţi-ai dori, jocul de poker îl poate consuma rapid.

Nu în ultimul rând trebuie să fi atent ce variantă de poker alegi să joci, pentru că vei avea de-a face cu stiluri de joc diferite dar mai ales cu mize diferite. Şi poţi să constaţi rapid că dacă nu ai ales aşa cum trebuie varianta cea mai optimă, într-o singură mână ţi-ai pierdut întreg bugetul pe care te bazai.

Este puţin probabil să ai atât de mult noroc încât cu bani puţini să poţi spune că ai câştigat o sumă record la poker. Jocul de poker este unul care capătă tente explozive pe parcursul parierii şi dacă nu îi cunoşti tainele te poţi trezi rapid în postura de jucător falimentar.

Ieftin: Sloturi

Cum ai un buget de joc restrâns, atunci te poţi îndrepta către cele mai populare jocuri de noroc, sloturile. În aceste jocuri de noroc nu se impun anumite mize ca la poker, ai la dispoziţie o întreagă paletă din care poţi alege pe cea care se mulează cel mai bine pe bugetul tău de joc.

Păcănelele sunt renumite prin temele diverse pe care le transpun pe role dar şi prin promisiunea unor câştiguri care se pot obţine într-o secundă. Şi dacă ai ales un slot care are şi un jackpot progresiv de poveste, acest vis chiar poate deveni realitate.

Şi toate acestea sunt posibile cu un buget de joc mic şi prin urmare prin accesarea celei mai mici mize de joc. Aici joci doar tu şi norocul pe care îl ai, aşa că nu poţi imputa nimănui că ai pierdut banii din bugetul tău.

În poker eşti nevoit să faci faţă unor adversari redutabili care te pot sancţiona prompt prin câştigarea banilor din bugetul tău de joc. La sloturi doar tu eşti efectiv la butoane, aşa că nu poţi reproşa nimănui o experienţă negativă.

Dar chiar dacă eşti în faţa unui joc pe care îl poţi aborda pe o miză mică nu înseamnă că aici nu te ameninţă pericolul falimentului. Este perfect că te încadrezi în buget dar nu uita că ai în fata totuşi un joc de noroc, aşa că pariază în consecinţă.

Scump: Blackjack

Jocul de blackjack este unul atractiv datorită faptului că se învaţă uşor şi nu are reguli complicate de pariere. Ştii că trebuie să realizezi un punctaj mai mare decât cel al dealerului şi că ţelul suprem care îţi aduce victoria este obţinerea punctajului de 21.

Dar să obţii de fiecare 21 este imposibil aşa că vei fi nevoit să fi tot timpul atent la joc şi să speculezi fiecare ocazie în care poţi bate casa. Şi să nu uităm că în jocul de blackjack ai puţine opţiuni de pariere şi cotele nu sunt atât de mari pe cât ţi-ai dori.

Ca să câştigi suficient în blackjack este nevoie să pariezi sume la fel de consistente pentru a ieşi profitabil din joc. Şi pentru că jocul se afla pe un trend de popularitate crescut cazinourile nu se sfiesc să exploateze acest lucru.

Indiferent de varianta la care vei apela vei putea să observi că mizele minime sunt impuse în anumite valori care nu sunt chiar convenabile. Dacă joci la o masă unde miza minimă este de 5 RON şi tu ai un buget de 50 RON, poţi constata că în scurtă vreme ajungi pe 0, aşa că jocul de blackjack se poate considera unul scump care nu se adresează unui buget mic de joc.

Ieftin: Video Poker

Acest segment de jocuri de noroc este adesea trecut cu vederea de către jucători pentru motivul că este un joc care îmbină în el 2 jocuri distincte. Şi este adevărat, pe un ecran video ca al sloturilor vor apărea cărţile de joc din varianta clasică de poker.

Dar ceea ce nu ştiu jucătorii este că acest joc are cea mai mică margine de casă de cazino, deci titi oferă cele mai bune auspicii de câştig. Trebuie doar şi aici să alegi jocul cel mai ofertant şi să urmăreşti care este tabela de plăţi oferită.

În rest nu se schimbă nimic, pe ecran vei încerca să realizezi aceleaşi combinaţii din poker, cea mai bine plătită fiind cea de chinta roială. Mizele sunt permisibile, deci raportul buget/câştig este unul bun şi îţi va permite să îţi petreci mult timp în compania acestui joc de noroc.

Concluzie

Nu este o ştiinţă să alegi cele mai profitabile jocuri din oferta unui cazino, trebuie doar să fi atent la specificaţiile jocului. Stai departe de poker şi blackjack şi îndreaptă-te către sloturi şi jocul de video poker. Poate că nu vei câştiga de fiecare dată dar măcar vei face faţă jocului cu un buget mic de joc şi îţi vei lua în final doza de distracţie meritată.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA