22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Cei mai importanți oameni de afaceri din județul Botoșani s-au reunit la balul organizat de Camera de Comerț FOTO&VIDEO

Camera de Comerț Botoșani a organizat vineri seară balul oamenilor de afaceri, un eveniment care a devenit o tradiție în județ și un eveniment la care au participat patronii celor mai prospere firme din municipiul și județul Botoșani.

Valeriu Iftime, noul președinte al Camerei de Comerț Botoșani, a vrut să organizeze un eveniment mai special în care a inclus o prezentare de modă, momente artistice, dar a afirmat că nu a ieșit chiar cum și-ar fi dorit. Ar fi vrut în primul rând o prezență mai numeroasă a oamenilor de afaceri. Au venit mulți mici întreprinzători dar au lipsit câțiva dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ.

Au fost prezenți Cornel Șfaițer (Prodalcom), Tonino și Anca Boldea (Five Continents), Carmen și Dumitru Solomonescu (Lacto-Solomonescu), Mihai Vrăjitoru (Conrec), Dumitru Balan (Microbuzul) sau Florian Moruzi (Casa Pâinii).

Anul acesta, topurile sunt conduse de compania Formens SRL  care are cea mai mare cifră de afaceri, cel mai mare profit și cei mai mulți angajați.

Compania Formens are o cifră de afaceri de peste 322 de milioane de lei, un profit de peste 26 de milioane de lei și peste 1000 de angajați. De altfel, Formens este singura companie din județul Botoșani care are peste 1000 de angajați. Este urmată de Artsana cu 808 angajați, Greif Flexibles România cu 758 angajați, Serconf cu 498 angajați și Nova Apaserv, societatea din subordinea Consiliului Județean, cu 493 angajați.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA