-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

Cei mai buni elevi din Flămânzi au fost premiaţi la Zilele oraşului, în faţa a mii de oameni GALERIE FOTO&VIDEO

zilele orasului flamanzi (14)

Sâmbătă şi duminică au avut Zilele oraşului Flămânzi, un eveniment care a devenit o tradiţie. Dacă prima zi a fost dedicată exclusiv tinerilor, în ziua a doua organizatorii au pregătit un spectacol pentru toate vârstele, un foc de artificii şi o surpriză pentru cei mai buni elevi din oraş.

Pentru că bugetul manifestărilor nu a fost unul foarte generos, organizatorii au decis ca anul acesta să nu aducă nume mari din muzica românească ci au preferat artişti care au pretenţii financiare de ordinul sutelor de euro. Astfel, miile de oameni care au venit în cele două zile au avut ocazia să-i vadă pe Constantin Bahrin, Marius Zgâianu, Grigore Gherman, Radu Ille, Celia, Nineka sau Soulman.

Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămâzi, ne-a spus că a dorit să păstreze tradiţia organizării acestui eveniment şi chiar dacă anul acesta nu au fost nume foarte mari din muzica românească, numărul oamenilor prezenţi a depăşit aşteptările.

„Este o mobilizare mai bună. Probabil că oamenii su simţit altfel spiritul ăsta artistic. Se simt bine, se distrează, sunt dezinvolţi. Într-adevăr este o sărbătoare. Sâmbătă am avut seara tineretul. Numărul tinerilor prezenţi a fost impresionant. Astăzi este ziua folclorului dar încheiem cu Celia şi cu focul de artificii. Bugetul total este de aproximativ 40.000 de lei din care 7000 de lei este o sponsorizare de la un agent economic iar diferenţa din bugetul local. Este un buget de criză dar am respectat tradiţia şi am organizat. Important este ca omul să se simtă bine, să simtă forma de respect pe care o merită”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

În cadrul spectacolului, organizatorii au inclus şi un moment dedicat celor mai buni elevi din oraşul Flămânzi. Primarul Dan Oloeriu i-a invitat pe scenă pe elevii care au avut cele mai bune rezultate în anul şcolar precedent şi i-a premiat. Premiile le-au fost înmânate de către Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, care a fost şi el prezent la Flămânzi.

zilele orasului flamanzi (1) zilele orasului flamanzi (2) zilele orasului flamanzi (3) zilele orasului flamanzi (4) zilele orasului flamanzi (5) zilele orasului flamanzi (6) zilele orasului flamanzi (7) zilele orasului flamanzi (8) zilele orasului flamanzi (9) zilele orasului flamanzi (10) zilele orasului flamanzi (11) zilele orasului flamanzi (12) zilele orasului flamanzi (13) zilele orasului flamanzi (14) zilele orasului flamanzi (15) zilele orasului flamanzi (16) zilele orasului flamanzi (17) zilele orasului flamanzi (18) zilele orasului flamanzi (19) zilele orasului flamanzi (20) zilele orasului flamanzi (21) zilele orasului flamanzi (22) zilele orasului flamanzi (23) zilele orasului flamanzi (24)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA