2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Cei mai buni elevi de clasa a VIII-a si a XII-a se pot inscrie la „Elevul anului”

hunca mihaela512

Si in acest an, reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean vor acorda titlul de „Elevul anului”, scolarului care a obtinut rezultate exceptionale la invatatura.

Potrivit Mihaelei Hunca, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, selectia se face din randul absolventilor de clasa a VIII-a si clasa a XII-a.Dosarele se depun la sediul inspectoratului pana pe 16 iunie, la ora 13.00, dupa care vor fi analizate si va urma premierea elevilor.

Se va tine cont de situatia la invatatura, implicarea elevului in diferite proiecte, dar si rezultatele obtinute la olimpiade si concursuri scolare.

„Se vor lua in calcul atat rezultatele la olimpiade, cat si activitatile de voluntariat, competentele lingvistice si activitatea pe care elevii au avut-o la Centrul de Excelenta. Noi asteptam dosarele pana pe 6 iunie, din partea absolventilor de clasa a VIII-a si clasa a XII-a”, a spus Mihaela Hunca, inspector scolar general ISJ Botosani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA