-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Cei 2,5 kilometri de la jumătatea drumului Botoșani – Ștefănești nu vor fi asfaltați în acest an

Proiectul de modernizare a celor 2,5 kilometri de la jumătatea drumului național Botoșani – Ștefănești, bate pasul pe loc și nu sunt șanse de a fi realizate lucrările în cursul acestui an.

Senatorul Cristian Achiței spune că Ministerul Transporturilor și CNAIR nu au făcut nici măcar studiul de fezabilitate pentru cei 2,5 kilometri și în aceste condiții lucrările nu mai pot fi realizate anul acesta.

“Am făcut foarte multe întrebări și interpelări pentru bucata de 2,5 kilometri. Noi am dat drumul la expertiza tehnică după încheierea acelui conflict juridic, înainte de a veni PSD la guvernare. Am avut expertiza tehnică și cu toate astea am pierdut anul 2022, fără a da drumul la studiul de fezabilitate. Probabil că au vrut să se laude, să spună că au făcut ei. Nu au făcut ei nimic, decât să încurce. După multe întrebări și interpelări, în octombrie 2022 s-a scos la licitație realizarea studiului de fezabilitate. La prima licitație nu s-a prezentat nimeni, au scos din nou și sper să avem un ofertant. Sper să avem anul acesta și licitația finalizată pentru proiectare și execuție, lucrările urmând să se realizeze în 2024. Eu am făcut toate eforturile ca anul acesta să avem tot drumul finalizat, să fim și noi ca oamenii din lumea normal”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA