Nova Apaserv oprește apa

170
1813

nasteri sub apa (5)

Societatea Nova Apaserv anunță oprirea temporară a furnizării apei, miercuri, 7 august, între orele  8.00-16.00, necesară pentru executarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă în zona Marchian.

Va fi afectată Primăria Municipiului Botoșani precum și o parte dintre utilizatorii situați pe str. Marchian, între Cuza Vodă și B-dul M. Eminescu (Protopopiatul, blocul turn și alte câteva imobile situate pe aceeași parte a străzii) și utilizatorii de pe str. N. Iorga, între B-dul  M. Eminescu și str. Bucovina. Se va înregistra de asemenea o scădere de presiune la etajele superioare pentru imobilele situate în zona B-dului M. Eminescu, între Pietonal Unirii și str. Petru Rareș.

”Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm atât consumatorii casnici cât şi agenţii economici afectaţi să-şi constituie rezerve de apă pentru perioada de întrerupere.

Societatea Nova Apaserv Botoșani își asigură beneficiarii că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus”, au afirmat reprezentanții Nova Apaserv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here