2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

Caz şocant într-o localitate din judeţul Botoşani. Un de 4 ani a ajuns la spital, după ce i-a căzut televizorul în cap

pediatrie upu (6)

Un copil in varsta de 4 ani a ajuns, astazi la compartimentul de primiri urgente pediatrie, in stare foarte grava in urma unui incident in casa familiei. Acesta se juca in locuinta cu alti copii, a tras de televizor si aparatul i-a cazut in cap. Ingroziti, parintii au sunat la Ambulanta.

Investigatiile facute de medicii pediatrii au indicat ca baiatul se afla intr-o stare foarte grava si are nevoie sa fie consultat de neurochirurg, iar pentru ca la Botosani nu exista un astfel de specialist, s-a luat decizia transferului la Iasi.

„Copilul este in stare critica. Prezinta un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu hemoragie si necesita consult neurochirurgical si nu exista medic neurochirurg in Botosani, o problema importanta. Va fi trimis la un neurochirurg pentru investigatii, dar se pierde timp pe drum. Noi il stabilizam si il trimitem mai departe, dar pacate nu exista neurochirurg care sa rezolve cazul in termen scurt”, a spus Teodor Bejenaru, chirurg sectia de pediatrie.

 

Minorul a fost dus in Unitatea de Primiri Urgente ca sa i se faca computer tomograf, iar de aici va fi transportat cu o ambulanta in judetul Iasi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA