27.3 C
Botoșani
luni, 15 iulie 2024

Caz incredibil în Botoşani. Un copil de o lună a ajuns de la botez direct la spital. Între timp a fost transferat la Iaşi FOTO

upu copil (1)

Ziua de astăzi trebuia să fie una de sărbătoare pentru o familie din municipiul Botoşani care a decis să-şi boteze copilul, în vârstă de o lună. Totul a luat o întorsătură dramatică iar copilul a ajuns în stare gravă la spitalul de pediatrie din Botoşani după care a fost transferat la Iaşi.

Din câte se pare, în timpul botezului, copilul s-a lovit la gură de marginea cristelniţei şi este posibil să fi înghiţit apă. Imediat, preotul, părinţii copilului şi cei prezenţi la botez au observat că bebeluşul are sânge la gură şi au sunat la 112. O ambulanţă a preluat copilul şi l-a transportat la Spitalul de Pediatre. Starea micuţului fiind foarte gravă, medicii botoşăneni au decis să-l trimită la Iaşi.

“Am fost chemaţi pentru un copil aflat la biserică, la un botez. Copilul prezenta un traumatism minor la nivelul gingiei. Era agitat dar conştient. Posibil să fi înghiţit apă. A fost dus la spital pentru investigaţii”, a spus Liviu Stan, medic Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

upu copil (2) upu copil (3) upu copil (4) upu copil (5) upu copil (6) upu copil (7) upu copil (8) upu copil (9)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA