1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Cătălin Stoleru, președinte CSM Botoșani: „Nu mai putem pierde locul doi”

CSM Botoșani a învins în deplasarea de la Iași și și-a asigurat prezența la turneul semifinal. Oficialii clubului au făcut un apel către reprezentanții primariei solicitând sprijin financiar.

„A fost un meci bun făcut de băieții noștri, dar Poli Iași și-a vândut scump pielea și ne-a ținut în șah până în minutul 45 al partidei. Acum, cred că matematic nu mai putem pierde locul doi din Seria A, Divizia A și este o performanță făcută de CSM Botoșani.

Săptămâna viitoare ne așteaptă un meci greu împotriva CSU Suceava, un meci care poate confirma munca depusă la echipă până acum. Invităm alături de noi autorițățile din Botoșani pentru a asista la meci. Lupta din teren va fi examenul de verificare că la Botoșani sportul trebuie să meargă mai departe, să își facă un nume și un renume în Divizia A și mai apoi în Liga Zimbrilor, unde țintim să promovăm!

Obiectivul nostru pe termen scurt este să ajungem la Turneul de Promovare în Liga Zimbrilor, iar cel pe termen mediu este să promovăm CSM Botoșani în Liga Zimbrilor, așa cum am stabilit ca obiectiv la sfârșitul anului 2019. Avem nevoie de autoritățile locale pentru a îndeplini acest obiectiv, de suporteri și de iubitorii de sport”, a spus Cătălin Stoleru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA