19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Cătălin Silegeanu amenință conducerea Eltrans cu un proces

Sincer nu înțeleg de ce doriți să vă faceți de râs în tot municipiul Botoșani fiind o echipă tânără care chiar credeam că poate aduce o schimbare în bine în oraș și nu mai ascultă de ordine politice în anul 2022 când toți avem acces la informații publice.

În primul rând macheta a fost aprobată în Comisia dumneavoastră încă din data de 03.05 (vezi print screen mai jos), iar în cc mailului se află și adresa dl.director general Andrei Turcoman. Macheta conține `by Catalin Silegeanu`.

Tot în data de 03.05.2022 ați primit pe mail și dumneavoastră și eu oferta de preț pe macheta (cu by Cătălin Silegeanu) – vezi print screen nr. 2.

După oferta transmisă, am acceptat și am achitat colantarea și decolantarea a 2 autobuze cu macheta aprobată de toți (by Cătălin Silegeanu).

În data de 12.05.2022, echipele de la firma Roland Partner s-au deplasat la sediul Eltrans și li s-a pus la dispoziție un autobuz pentru a fi colantat, lucru ce s-a și întâmplat conform machetei aprobate de DUMNEAVOASTRĂ cu `By Cătălin Silegeanu`.

În anexa transmisă astăzi ați scos macheta și ați modificat întreaga grafică. Prin urmare, vă rog să terminați cu acest CIRC ieftin să transmiteți anexele conform înțelegerii avute inițial cu `by Cătălin Silegeanu`. Deja îmi consumați timp și bani.

În cazul în care nu veți da curs cererii mele până astăzi la orele 15.00 mă văd nevoit a mă îndrepta către organele competente, având în vedere faptul ca ELTRANS SA este o societate în subordinea C.L. și nu mi se pare corect, chiar mi se pare un ABUZ ÎN SERVICIU de către anumite persoane obligându-mă pe mine să îmi schimb sigla ce o avem de 2 ani de zile.

Mai presus de atât în cazul în care veți proceda la decolantarea autobuzelor, încălcați contractul semnat încă din data de 18.04.2022 (pe care mi l-ați confirmat că l-ați primit, furnizându-mi și număr de înregistrare), motiv pentru care ma voi îndrepta către organele competente pentru soluționarea acestei situații în mod legal.

Concluzia: Trimiteți autobuzul pe trase, transmiteți contractul cu anexele inițiale având sigla `by Cătălin Silegeanu`, transmiteți factura pentru a o achita și pregătiți al doilea autobuz pentru a fi colantat în cursul zilei de joi 19.05.2022.

Vă rog să țineți cont că decizia mea așa cum v-am anunțat este finală: Autobuzele trebuie să îndeplinească condițiile brandului Hidroplasto și anume HIDROPLASTO by Cătălin Silegeanu. Nu există și nu vom accepta altă variantă.

Vă rog să țineți cont că orice discuție cu privire la acest subiect o aveți DOAR cu mine. Degeaba sunați la birouri și încercați să luați legatura cu alte persoane.

În speranța rezolvării acestei situații în mod amiabil, vă mulțumesc.

Așteptăm răspunsul oficial.

Atașez :

  1. contractul dumneavoastra si anexele modificate (pentru buna informare a opiniei publice si pentru a vedea modul prin care se incearca ducerea in eroare a persoanelor care ar SEMNA acest contract – adica eu)

2. Macheta Initiala si starea autobuzului colantat .

  1. Print screen mail transmis de catre directorul economic Marius Padurariu (avand in cc pe directorul general Andrei Turcoman) catre Roland Partners cu macheta aprobata inclusiv `by Catalin Silegeanu
  2. Print screen oferta Roland Partners avand in cc pe directorul General Andrei Turcoman , oferta ce include `by Catalin Silegeanu`

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA