14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Cătălin Rotundu: Vom fi capabili sa aplicăm condiţiile statutare de etică şi moralitate

catalin rotundu pnl

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, a intrat în bătălia internă din PNL pentru locurile eligibile la alegerile parlamentare. După Comitetul Judeţean Executiv al PNL, care a avut loc astăzi după amiază, Cătălin Rotundu şi-a mărit şansele de a prinde un loc eligibil pe lista liberalilor pentru Camera Deputaţilor.

La scurt timp după ce a obţinut maxim de voturi, Cătălin Rotundu a postat un mesaj pe pagina personal de facebook.

“Felicitari membrilor Comitetului Judetean Executiv al PNL pentru modul democrat prin care au inteles sa-si exprime votul politic de sustinere a candidatilor pentru functiile parlamentare ! Dialogul , intelepciunea si profesionalismul sunt calitati a unei organizatii finctionale si valoroase . Dincolo de competitie interna exista o competitie a responsabilitatii fata de electorat, competitie care trebuie desfasurata in conditii de recredibilizare a clasei politice . Astazi am parcurs un prim pas inspre progres . Pe 1 octombrie , in Comitetul de Coordonate Judetian , consider ca vom fi capabili sa aplicam si conditiile statutare de etica si moralitate. 
Multumesc colegilor din partid pentru numarul maxim de voturi pe care l-am primit astazi si pentru faptul ca au inteles sa sustina un primar in functie care sa poata reprezenta in cunostinta de cauza nevoile comunitatilor din teritoriu . Acest vot ma onoreaza , dar ma si obliga sa fiu mult mai serios si implicat !
Multumesc organizatiilor locale si tuturor alesilor locali !
Dorim o campanie civilizata si este necesar sa fim responsabili pentru a fi credibili !”, a postat Cătălin Rotundu pe facebook.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA