10 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Cătălin Flutur: „Nu vom mai vorbi de membri PDL, PNL sau Forţa Civică. Dacă în noul partid vor fi zece membri care vor spune că nu le convine, e treaba lor. Să plece acasă”

pnl-pdl1august (7)

PNL, PDL şi Forţa Civică s-au aliat iar liderii celor trei formaţiuni politice de dreapta susţin că principalul obiectiv este câştigarea următoarelor alegeri. Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani spune că nu s-au negociat candidaturile din 2016 şi că vor intra în bătălia electorală cei mai bine clasaţi membri de partid.

„În 2016, la alegerile locale şi parlamentare, nu vom mai vorbi de membri PDL, PNL sau Forţa Civică. Interesul nostru în noua formaţiune politică este ca atunci cân vom face listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean pentru consiliile locale, pentru primari, să intre cei care merită, cei care au profilul candidatului învingător. O să avem o perioadă de acomodare”, a precizat Cătălin Flutur.

Liderul PDL este convins că vor fi şi unii nemulţumiţi ca urmare a acestei fuziuni dar spune că aceştia sunt liberi să plece la o altă formaţiune politică.

„Pe noi nu ne interesează să avem lupte interne. Dacă mâine vom avea alegeri interne în partid, bineînţeles că sunt grupuri şi grupuri. Garantez că atunci când vor fi alegeri interne, nu vor mai exista acele grupuri. Dacă în noul partid vor fi zece membri care vor spune că nu le convine, e treaba lor. Să plece acasă. Oricând vor veni alţi 20”, a adăugat Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA