23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Cătălin Flutur: În zilele următoare vom face o analiză temeinică a rezultatelor la nivelul organizației municipale

Cătălin Flutur a transmis un mesaj după pierderea alegerilor pentru Primăria municipiului Botoșani. El a recunoscut că nu se aștepta la acest rezultat și și-a felicitat contracandidații.

“Rezultatele alegerilor de ieri, chiar dacă sunt parțiale, reprezintă o surpriză pentru noi, mai ales datorită faptului că am fost printre puținii care au venit cu proiecte de dezvoltare locală fundamentate pe nevoile comunității. Însă, după cum se poate constata, o bună parte dintre concetățenii noștri au hotărât în mod diferit față de propunerile concrete și credibile pe care le-am avansat pentru viitorul municipiului. Acestora, le respectăm decizia, dar regretăm faptul că nu ne-au dat posibilitatea de a implementa în noul ciclu administrativ proiectele majore enumerate în campanie, atât de necesare Botoșaniului.

În ceea ce privește Partidul Național Liberal, în zilele următoare vom face o analiză temeinică a rezultatelor la nivelul organizației municipale și, totodată, vom evalua calea politică pe care vom merge pentru configurarea unei opoziții constructive în Consiliul Local, de care Botoșaniul are nevoie în următorii 4 ani.

Îi felicităm pe toți contracandidații noștri pentru rezultatele obținute, mai ales pe cei care au avut curajul unui dialog deschis cu alegătorii și care au venit cu o abordare pragmatică pentru oraș.

În numele colegilor mei și al meu personal, mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat încrederea și votul”, este mesajul transmis de Cătălin Flutur, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA