22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Cătălin Flutur: „În cei trei ani, domnul primar are o medie de prezenţă la serviciu de 2,5 zile pe săptămână”

portariuc,flutur

Fostul primar al municipiului Botoşani îi critică pe actualul edil că nu prea îi place să stea la serviciu şi că mai mult este plecat prin ţară. De câte ori a părăsit Botoşaniul, Ovidiu Portariuc a invocat faptul că pleacă la Bucureşti pentru a rezolva problema corecţiilor financiare şi pentru a aduce bani.

Problema este că până în momentul de faţă, rezultatele vizitelor la Bucureşti nu s-au văzut. Cătălin Flutur a făcut un calcul în ceea ce priveşte perioada cât Ovidiu Portariuc stă la serviciu şi spune că acesta munceşte două zile şi jumătate pe săptămână.

„Avem vreo doi ani de când auzim: eu nu sunt la serviciu. Mă duc să rezolv problema cu corecţiile financiare. Am făcut un calcul. În cei trei ani, domnul primar are o medie de prezenţă la serviciu de 2,5 zile pe săptămână. În rest, a fost plecat să rezolve această problemă sau a venit la 10.00 şi a plecat la 13.00. Dacă tot nu putem să facem, hai să ne războim cu unul care poate să devină contracandidat. Am auzit tot felul de năzbâtii”, a declarat Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA