20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Cătălin Flutur: „Îi rog pe cei de la club să rămână cu picioarele pe pământ iar pe Cornel îl rog să se întoarcă”

Primarul Cătălin Flutur speră ca în scurt timp, Cornel Șfaițer să revină la FC Botoșani iar echipa să nu ajungă o candidată la retrogradare. În cursul zilei de ieri, edilul le-a transmis câte un mesaj de mulțumire lui Cornel Sfaițer și lui Tony Heleșteanu.

Cătălin Flutur spune că în trecut, atât Cornel Șfaițer cât și Valeriu Iftime au mai avut tentative de a renunța la FC Botoșani dar de fiecare dată au revenit asupra deciziei. Edilul consideră că fostul președinte al FC Botoșani nu va putea sta departe de fotbal și va reveni.

„Le-am trimis câte un mesaj lui Cornel Șfaițer și lui Tony Heleșteanu prin care le-am mulțumit pentru tot ce au făcut în toți acești ani. Știam de la Cornel că va pleca. Am încercat să-l conving să rămână. Poate e vorba doar de o pauză. Cu doi-trei ani înainte de a intra în divizia A, atât Cornel Șfaițer cât și Valeriu Iftime au vrut să renunțe. Am insistat să rămână, i-am convins să se răzgândească. Eu mi-am dorit să avem și noi fotbal de divizia A. Dacă nu erau ei, nu aveam fotbal de divizia A. Eu o să-i rog pe cei de la club să rămână cu picioarele pe pământ iar pe Cornel îl rog să se întoarcă. Pare să fie o problemă. Timpul ne va spune dacă este cu adevărat o problemă. După primele 5-7 etape ne vom da seama”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA