15.4 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

Cătălin Flutur: „I-am întrebat pe cei de la servicii dacă au informații…”

Primarul Cătălin Flutur a cerut informații de la SRI cu privire la o serie de evenimente rutiere care s-au produs în ultimul an în municipiul Botoșani. El suspectează că acestea au fost provocate de anumite persoane dar e evitat să furnizeze mai multe detalii.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, primarul Cătălin Flutur a vorbit despre deraierea tramvaielor din municipiul Botoșani. El a admis că sunt mari probleme cu calea de rulare dar a afirmat că au fost și erori ale vatmanilor.

„De cele mai multe ori, calea de rulare este problema. Dar și eroarea umană. Am avut vreo trei incidente de acest fel în care a fost vorba de eroare umană. Cei de la Eltrans au făcut anchetele și a fost din cauza vatmanilor”, a afirmat Flutur.

Mai mult, edilul municipiului a precizat că a cerut informații de la SRI după evenimentele rutiere în care au fost implicate tramvaiele.

„Anul trecut, foarte des deraiau tramvaiele. Ba una, ba alta. A fost o discuție într-un mediu mult mai serios și i-am întrebat pe cei de la servicii dacă au informații sau dacă nu, să ia în calcul… pentru că nu se poate. Poți să înțelegi un accident, o dată la nu știu cât timp. Dar frecvența cu care se repetau respectivele evenimente, ne-au pus un semn de întrebare. La un moment dat, nu au mai sărit pentru că venise cineva acolo, un inginer. Vreo trei-patru luni nu s-a mai întâmplat nimic, cât a lucrat domnul Buhăianu la respectivul compartiment. Pe urmă, iar au început să sară”, a adăugat Cătălin Flutur.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA