25.6 C
Botoșani
duminică, 16 iunie 2024

Cătălin Flutur după eșecul primei deszăpeziri: Mă întreb dacă nu au făcut-o în mod deliberat. Cetățeanul va spune: primarul este vinovat

Primarul Cătălin Flutur a cerut demisia directorului Urban Serv pentru modul dezastruos în care a gestionat prima deszăpezire din această iarnă. Simion Drelciuc este susținut de PSD care are majoritatea în Consiliul de Administrație și în Consiliul Local iar șefii social democrați nu se gândesc să-l schimbe.

Contactat telefonic și întrebat despre cum arată orașul la prima ninsoare, primarul Cătălin Flutur a spus că astăzi a aflat că societatea Urban Serv nu și-a asigurat stocul de material antiderapant.

„Am avut ședință pentru deszăpezire și am aflat niște lucruri stupefiante. Noi avem un contract cu Urban Serv și mă gândeam că sunt pregătiți, ca în fiecare an. Din păcate, problemele politice au făcut să nu mai funcționeze nimic, nici măturatul, nici deszăpezirea, nici ridicarea gunoiul, nici investițiile în cimitir pe care nu le-au făcut. Totul este la mâna unor domni din Consiliul Local care îi asigură pe cei de la Urban Serv că lucrurile merg așa înainte. Este o situație cu care nu m-am mai întâlnit din 2004  când am preluat primăria. Lucrurile au mers din inerție. Plecarea unor specialiști de acolo și nefiind un Consiliu de Administrație stabil, ne-a adus în această situație”, ne-a spus primarul Cătălin Flutur care a mai precizat:

„În ultimii ani au fost ierni blânde iar ei ca să câștige bani dădeau 20 de tone într-o noapte, dacă era o minimă zăpadă. Societatea este incontrolabilă. De asta am și cerut demisia directorului. Am un viceprimar de resort care el se ocupă de Urban Serv. Domnul Cosmin Andrei. Mă întreb dacă nu cumva au făcut în mod deliberat. Cetățeanul de rând va spune: primarul este vinovat. Ei au majoritate, ei și-au pus Consiliul de Administrație, au membri în AGA și nu știu cum să-l schimbe pe Nicuță, pe care tot ei l-au pus. Ei se bat acolo iar orașul suferă. Când le-am spus că treaba nu merge bine, mi-au spus: noi suntem majoritari și noi decidem”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA