3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Cât e rata la noul Logan? Cele mai bune variante

News Preţurile pentru Noua Dacia Logan pleacă de la 6.690 de euro cu TVA inclus. Cum suma nu este la îndemâna oricărui potenţial cumpărător, o variantă este achiziţia prin leasing sau credit auto. ECONOMICA.NET vă spune care sunt cele mai avantajoase rate oferite de băncile şi instituţiile financiare nebancare de la noi.

Preţul pentru noul Logan al producătorului Dacia pleacă de la 6.690 de euro cu TVA (29.359 de lei) pentru versiunea ACCES (de bază) cu motor pe benzină de 1,2 litri şi 75 de cai putere, fără aer condiţionat, geamuri electrice sau MEDIANAV.

Finanţarea de la Dacia, prin RCI Leasing, este oferită pentru o perioadă de maximum 5 ani. Creditul în lei pentru achiziţionarea versiunii ACCES a noului Logan vine cu o rată lunară de 705 lei, în cazul în care clientul nu plăteşte niciun avans. La un avans de 15% sau 4.400 de lei, rata lunară este de 605 lei.

Există şi variante de finanţare mai ieftină prin credit auto de la bănci.

Astfel, creditul pe 5 ani de la BRD, acordat de bancă special pentru achiziţiile de modele Dacia/Renault/Nissan, are o dobândă anuală efectivă (DAE) de 12,9%. Cu un avans de 4.400 de lei, rata lunară pentru achiziţia unui Logan este de 548 de lei, potrivit calculelor efectuate cu ajutorul comparatorului Finzoom.

Pentru creditul auto de la Banca Transilvania, în condiţiile de mai sus, rata lunară este de 554 de lei, în timp ce un credit au de la Garanti Bank vine cu o DAE de 13,3% şi o rată de 577 de lei.

O variantă de leasing în lei pentru achiziţia Logan-ului de bază, cu valoarea reziduală inclusă în rate, de la BCR Leasing are o DAE de 13,2% şi o rată lunară de 564 de lei.

Citeşte mai mult pe Economica.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

168 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA