2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Casă incendiată la Dorohoi

incendiu broscauti4

O familie din municipiul Dorohoi şi-a pierdut o parte din avere într-un incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-una din încăperile locuinţei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină la ora 23.34. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-un dormitor şi tavanul, existând pericolul ca flăcările să se extindă la bunurile din celelalte încăperi.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, au acţionat şase pompieri timp de aproximativ o oră. Au ars: două paturi, un dulap, o vitrină, bunuri textile, un fotoliu, o masă şi cca. 50 m .p. din tavanul casei, valoarea pagubelor fiind estimată la cca. 15.000 de lei.

S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.Cauza probabilă de incendiu o constituie acţiunea intenţionată.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA