1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Casa care alungă cancerul. Cât te costă un apartament care blochează radiaţiile

casa faraday

Construită pe sistemul unei cuşti Faraday supradimensionate, casa din imaginile de mai jos este ideală pentru cei care nu vor să fie expuşi la radiaţii.

În 2015 ai fi tentat să crezi că este imposibil să nu fii expus la radiaţii de orice fel, pe lângă nivelul semnificativ de poluare din atmosferă. Din fericire, cel puţin parţial, te-ai înşela. Deşi nu mai ai unde să fugi de problema globală a poluării, în ceea ce priveşte contactul cu radiaţiile, există o soluţie.
Răspunsul constă într-o cuşcă Faraday de lux construită pornind de la o reţetă de aproximativ 180 de ani. În realitate este vorba de un apartament în valoare de 8,6 milioane de dolari ce poate fi achiziţionat de cei care suferă de o frică cronică de radiaţii. Localizată în San Francisco, întreaga locuinţă are pereţii acoperiţi cu un strat gros de vopsea semiconductoare pe bază de grafit. Podelele sunt conectate la pereţi prin benzi late de sârmă, iar pereţii sunt conectaţi la tavan prin alte benzi de sârmă pentru a se închide circuitul.
Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA