26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

„Cartea minciunilor USL” a ajuns pe mâna subprefectului liberal Sebastian Tocariu FOTO

News Aproximativ 100 de democrat liberali au venit astăzi la Prefectura Botoşani pentru a depune „Cartea minciunilor USL”. 

Cătălin Flutur, preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Botoşani susţine că este un bilanţ al celor 22 de luni de guvernare USL. El a afirmat că jaful, imunitatea şi incompetenţa au caracterizat cei aproape doi ani de guvernare USL.

„Scopul demersului nostru este foarte clar. Peste o lună şi un pic se împlinesc doi ani de guvernare USL. Un USL care s-a născut din ură, a trăit din minciună şi a murit în lupta pentru ciolan. Acest guvern USL care s-a rupt doar din cauze ştiute de dumnealor a uitat să facă şi un bilanţ al guvernării lor. Dacă ei nu l-au făcut, am considerat că este necesar să le facem noi bilanţul. Bilanţul lor se numeşte: Cartea minciunilor USL, jaf, imunitate şi incompetenţă. Am ales să demâpunem această carte a minciunilor USL la primul reprezentant în teritoriu al Guvernului Ponta”, a declarat Cătălin Flutur.

Cătălin Flutur împreună cu Cristian Achiţei şi Gabriel Alexandru au urcat în sediul Prefecturii pentru a depune această carte. Cum prefectul Costică Macaleţi era plecat la Vama Stânca împreună cu secretarii de stat prezenţi astăzi la Botoşani, delegaţia PDL a fost primită de subprefectul Sebastian Tocariu şi Viorica Afrăsânei, şeful Cancelariei.

Subprefectul liberal Sebastian Tocariu a primit „Cartea minciunilor USL” şi i-a întrebat pe reprezentanţii PDL dacă au şi anumite probleme punctuale care ţin de Prefectura Botoşani. De partea cealaltă, Cătălin Flutur i-a urat lui Sebastian Tocariu să nu fie ultima hârtie pe care o primeşte la Prefectura Botoşani. „Sper să nu fie ultima hârtie pe care o primiţi”, a spus Cătălin Flutur.

Sebastian Tocariu a fost susţinut de către PNL pentru funcţia de subprefect. Odată cu ieşirea liberalilor de la guvernare, acesta ar putea fi înlocuit din funcţie cu un social democrat.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA