11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Carrefour lansează o nouă campanile. VEZI ce produse poţi cumpăra la preţ redus

carrefour

În perioada 29 ianuarie – 25 martie 2015, Carrefour România desfăşoară un nou program de fidelizare în hipermarketurile din întreaga țară, oferind clienţilor reduceri cu până la 85% la gama de bijuterii şi accesorii Liora.

Colecţia Liora propune o gamă diversificată de produse atent lucrate, potrivite deopotrivă publicului feminin şi masculin. Cristalele Swarovski conferă o notă de stil şi strălucire  ceasurilor, brățărilor, pandantivelor şi cerceilor din promoţie.

“Ne bucurăm să le oferim de fiecare dată clienților noștri noi variante de produse, din care să le poată alege pe cele preferate. Suntem atenţi ca acestea să respecte cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri cu adevărat avantajoase. Bijuteriile colecției Liora pot fi un cadou minunat pentru cei dragi, cu atât mai mult cu cât oferă accesorii dintre cele mai variate.”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Mecanismul campaniei:

  • la fiecare 25 de lei din valoarea cumpărăturilor, clienții primesc 1 punct;
  • la 5 puncte colectate, clienţii îşi pot achizițona produsul Liora dorit, cu reducere de până la 85%;
  • reducerea se aplică direct la casa de marcat prin prezentarea produsului dorit și a talonului cu cele 5 puncte colectate.

Colecția Liora este disponibilă în hipermarketurile Carrefour și pe www.carrefour-online.ro, punctele acumulate în perioada promoției putând fi folosite până la data de 8 aprilie 2015.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA