0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Carrefour a demarat o nouă campanie. VEZI ce poţi câştiga în perioada 23 octombrie – 19 noiembrie

carrefour interior

Carrefour România își așteaptă clienții în luna aniversară a Grupului cu prețuri mici și surprize muzicale românești în perioada 23 octombrie – 19 noiembrie.

Orice achiziție din hipermarketurile Carrefour garantează primirea la casa de marcat a unui magnet de frigider cu mesaje muzicale sau cu imaginile celor mai în vogă artiști români.

Până pe 19 noiembrie angajații Carrefour au pregătit surprize pentru clienți, de la sesiuni de karaoke, la invitații la dans și alte surprize muzicale.

Mai mult, cei care răspund corect la întrebările promoterilor pe care îi întâlnesc în toate cele 17 orașe cu hipermarketuri Carrefour, câștigă pe loc unul din cele peste 100.000 de cupoane de cumpărături în valoare de 15 lei.

Clienții mai pot participa la concursul de pe site-ul Carrefour.ro pentru șansa de a câștiga bilete la concertele artiștilor români preferați.

„Îi invităm pe clienți să celebreze alături de noi Luna Carrefour și să se bucure de cele mai mici prețuri pe muzica preferată a celor mai în vogă artiști români. Pe lângă miile de șanse de câștig, am pregătit și sesiuni de autografe cu Vunk, Voltaj și Corina în magazinele noastre.” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA