22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Carlo Casap, jucător FC Botoșani : „Trebuie să ne unim cu toții și să luptăm pentru acest club pentru că merită să rămână în prima ligă”

Carlo Casap, singurul jucător de la FC Botoșani cu două titluri de campion al României în palmares, spune că jucătorii sunt obligați să nu renunțe la lupta pentru evitarea retrogradării, chiar dacă în clasament situația este dezastruoasă.

Jucătorul botoșănenior speră ca echipa să scoată cât mai multe puncte în cele trei meciuri rămase anul acesta după care să urmeze un nou început pentru FC Botoșani. „Va fi un meci frumos, aprins cred, noi avem nevoie de puncte. Mergem acolo cu gândul la victorie pentru că doar așa trebuie să o facem de acum înainte. Pe lângă meciul cu Craiova mai sunt încă două finale până la sfârșit de an, noi o să vrem să scoatem maxim și după vom vedea unde ne vom clasa. Îmi doresc să joc mai mult, dar respect, vreau să fiu pe teren să îi ajut pe băieți cât mai mult și vreau să câștigăm fiecare meci pentru că ne lipsește acest lucru. Simțim și noi, există o tensiune deoarece nu reușim să câștigăm. Bineînțeles că sperăm să ne salvăm, de asta suntem aici. Sperăm să ne conturăm și să ne unim cu toții și să luptăm pentru acest club pentru că merită să rămână în prima ligă. Atâta timp cât se mai poate din punct de vedere matematic, noi vom lupta până la capăt. O să urmeze și play outul și acolo se va da bătălia finală. Avem nevoie de puncte ca de aer și până în iarnă trebuie să scoatem niște puncte iar după care se va trage linie. ” a spus Carlo Casap.

FCU Craiova și FC Botoșani se întâlnesc luni într-un meci contând pentru etapa cu numărul 19 din Superliga. Oaspeții se află pe ultimul loc al clasamentului cu doar nouă puncte acumulate.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA