20.5 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Care este starea celor doi pacienți rămași internați la Spitalul Județean Mavromati după explozia de la Dedeman

Starea celor doi pacienți rămași internați la Spitalul Județean Mavromati este una stabilă. Potrivit reprezentanților unității medicale aceștia sunt conștienți și responsivi. 

Leziunile de arsura sunt gr 1-2a-parcelar 2 b, fiind localizate in special la nivelul faciesului, membrelor superioare, cervical,parcelar torace si lombar. Unul din pacienti prezintă o suprafata arsa de aproximativ 6% Suprafață cutanata(facies, membre superioare parcelar bilateral, lombar), in timp ce celalalt are cam 5% Suprafata Cutanata, facies, torace anterior si membre superioare parcelar.” au transmis în această dimineață reprezentații Spitalului Județean Mavromati.

Explozie în Dedeman Botoșani. 3 victime au fost transportate la Iași și București.

Reamintim că ieri dimineață  a avut loc o explozie urmată de incendiu, într-un magazin de materiale de construcții de la intrarea în municipiul Botoșani, dinspre Suceava. La fața locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. În total au intervenit peste 260 de salvatori din 16 instituții. A fost solicitat inclusiv elicopterul Black Hawk, achiziționat de Guvern toamna trecută,  pentru a transporta doi pacienți în stare gravă la spitalul din Iași.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA