28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Caravana Medicală AUR ajunge în comuna Trușești: Consultații oftalmologice gratuite și ochelari pentru locuitorii în nevoie

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat cu entuziasm desfășurarea unei noi etape a campaniei sale de sănătate în comuna Trușești, județul Botoșani. Pe data de 9 iulie, începând cu ora 9:00, Caravana Medicală AUR va oferi consultații oftalmologice gratuite și ochelari pentru locuitorii care au nevoie, în cadrul proiectului „AUR PENTRU SĂNĂTATE”.

Inițiativa, parte din campania de sănătate demarată de AUR, utilizează subvenția acordată partidelor politice de stat. Scopul acesteia este de a aduce servicii medicale de calitate în regiunile defavorizate, unde accesul la astfel de servicii este limitat.

„Această caravană este o șansă unică pentru locuitorii din Trușești de a avea acces la consultații medicale gratuite. Este un pas important pentru sănătatea comunității noastre”, a declarat Mihai Puruhniuc, primarul comunei Trușești, exprimându-și aprecierea față de această inițiativă benefică pentru comunitatea locală.

Proiectul „AUR PENTRU SĂNĂTATE” reflectă angajamentul partidului față de cetățeni, demonstrând că subvențiile primite sunt folosite în mod direct pentru a sprijini populația. De la înființare, AUR a promis să utilizeze fondurile publice în beneficiul cetățenilor, iar Caravana Medicală este una dintre modalitățile prin care reușește să îmbine promovarea politică cu oferirea de servicii medicale necesare. Într-o regiune săracă precum comuna Trușești, unde locuitorii sunt adesea privați de resursele necesare pentru o sănătate optimă, acest proiect este mai mult decât binevenit.

„Suntem mândri să colaborăm cu AUR pentru a aduce aceste servicii vitale în Trușești. Sănătatea este o prioritate și ne angajăm să facem tot posibilul pentru a îmbunătăți accesul la îngrijire medicală pentru toți cetățenii noștri”, a adăugat primarul Puruhniuc, subliniind importanța acțiunilor concrete în fața promisiunilor electorale.

Mihai Puruhniuc, recent ales primar și un lider reprezentativ pentru viziunea AUR, joacă un rol esențial în facilitarea acestei activități în Trușești. Ceea ce alte partide doar promiteau în campania electorală, AUR transformă în realitate prin acțiuni concrete, demonstrând că promisiunile făcute nu sunt doar vorbe în vânt.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA