0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Candidatul Partidului Ecologist Român la alegerile prezidenţiale şi-a început campania electorală de la Botoşani FOTO

per william brinza (2)

Gabriel William Brînză, candidatul Partidului Ecologist Român la alegerile prezidenţiale din data de 2 noiembrie, a fost prezent astăzi la Botoşani. Acesta a venit însoţit de Dănuţ Pop, preşedintele Partidului Ecologist Român şi profesorul Mircea Coşea.

William Brînză s-a întâlnit cu aproximativ 70 de membri ai Partidului Ecologist Român şi le-a spus acestora planul lui pentru această campanie electorală. Acesta susţine că are şanse de a intra în turul doi al alegerilor şi se bazează pe faptul că unii candidaţi au probleme în justiţie şi riscă să iasă din cursă în timpul campaniei electorale.

„Mulţi m-au întrebat de ce candidez. În primul rând sunt tânăr, am 42 de ani, sunt curajos, am o pregătire profesională. Sunt lector universitar şi avocat în Baroul Bucureşti. Nu duc grija zilei de mâine. Şi Ponta, şi Udrea sunt tineri dar faţă de ei, eu am o viziune asupra României, asupra fiecărei zone. Eu văd o întregire a României. Avem trei milioane de oameni plecaţi în străinătate. România arată astăzi ca o familie destrămată. Eu am fost trei ani prin pribegie, prin străinătate, am dormit pe sub poduri, am mâncat atunci când am putut. În 1991 a trebuit să plec în străinătate ca să-mi întreţin familia”, a spus William Brînză.

William Brînză a fost timp de două mandate deputat în Parlamentul României din partea Partidului Democrat Liberal. Are un  master în Franţa şi unul la Harvard.

 

per william brinza (10)

per william brinza (9)

per william brinza (8)

per william brinza (7)

per william brinza (6)

per william brinza (5)

per william brinza (4)

per william brinza (3)

per william brinza (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA