10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Candidaţi interzişi la alegerile PNL pentru că nu şi-au plătit cotizaţia de 3 lei pe lună

pnl botosani conferinta de presa (21)

În bătălia pentru funcţiile din conducerea Organizaţiei Judeţene PNL Botoşani ar fi vrut să intre mai mulţi membri dar unii s-au trezit că nu au dreptul deoarece nu şi-au achitat cotizaţia de 3 lei pe lună. O parte dintre aceştia au plătit sume uriaşe la partid în anii anteriori dar în ultima perioadă nu au achitat cei 3 lei lunar şi nu pot candida.

Alegerile în cadrul Organizaţiei Judeţene PNL Botoşani vor avea loc sâmbătă 29 aprilie, la Cinematograful Unirea din Botoşani.

„Până în acest moment, peste 65 de organizaţii şi-au desfăşurat alegerile interne. Aseară au avut loc alegeri şi în municipiul Dorohoi. A fost ales domnul doctor Andrieş. Alegerile judeţene vor avea loc pe 29 aprilie, ora 10.00, la Cinematograful Unirea. Vor participa un număr de 476 de delegaţi, dintre care 86 de delegaţi de la Organizaţia Municipală Botoşani. Înscrierile se fac până luni 24 aprilie, orele 12.00. se poate înscrie orice membru de partid care se afla în baza de date, la 31 decembrie 2016 şi are cotizaţia plătită la zi. Orice membru care candidează trebuie să aibă plătită la zi cotizaţia minimă, adică 3 lei pe lună, pentru ultimele 10 luni. Cotizaţia nu se reportează de pe un an pe altul. Într-un an calendaristic poţi plăti o cotizaţie mai mare dar fără ca aceasta să se reporteze”, a declarat senatorul Costel Şoptică, preşedintele interimar al PNL Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA