Candidat la alegerile parlamentare: „Promit solemn că în perioada 2017-2020, drumul Botoşani – Tg. Frumos va fi reabilitat şi modernizat. Eu nu promit multe lucruri”

0
689

drum-peticit-botosani-tg-frumos

Unul dintre candidaţii PNL la alegerile parlamentare de la finalul acestui an a declarat că în următorii patru ani ani drumul Botoşani – Tg. Frumos va fi modernizat precum drumul Botoşani – Suceava.


Liberalul Cristian Achiţei şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile parlamentare şi foarte probabil el va fi primul pe lista PNL Botoşani la Senat. El a declarat că una dintre priorităţile sale pentru următorii patru ani este drumul Botoşani – Tg. Frumos şi a garantat că acest drum va fi modernizat.

achiteicristian“Eu nu am candidat niciodată pe listă pentru Partidul Naţional Liberal dar vă spun sigur şi promit solemn că în perioada 2017-2020, drumul Botoşani – Tg. Frumos va fi reabilitat şi modernizat. Nu va fi cu două benzi pe sens pentru că nu se justifică din punct de vedere al traficului dar va fi o lucrare apropiată de ce s-a făcut pe drumul Botoşani – Suceava. Pe anumite zone zone va fi o a treia bandă. Nu am detalii despre studiul de fezabilitate. Ştiu că el se finalizează în perioada asta. Eu ştiu sigur că vom face drumul Botoşani – Tg. Frumos. Eu nu promit multe lucruri. Când spun ceva că vom face, înseamnă că se va face”, ne-a spus Cristian Achiţei.