Campanie la Răchiţi: “Mă lupt pentru comunitatea mea şi vreau să o văd ca o floare”, “Stimaţi alegători NU MAI VOTAŢI CRETINI! Vă mulţumim”

0
780

primaria rachiti

Cu cât se apropie mai mult alegerile, cu atât creşte şi bătălia între candidaţi. Neavând voie să-şi monteze bannere, să lipească mii de afişe şi să ofere “tradiţionalele” pungi cu ulei, zahăr, pixuri, brichete şi rachiu, candidaţii s-au reorientat.

Primarii în funcţie încearcă să-şi prezinte cât mai frumos realizările şi planul lor măreţ pentru următorii patru ani iar candidaţii noi spun că nu s-a făcut nimic sau că s-a făcut prost şi că dacă vor câştiga ei alegerile va curge lapte şi miere.

În comuna Răchiţi, bătălia se dă între primarul în funcţie şi candidatul PNL. Gheorghe Iacob va candida din partea ALDE dar va beneficia şi de susţinerea PSD-ului care nu îşi nominalizează vreun candidat. El promite că în următorul mandat va rezolva toate problemele cu apa şi canalizarea şi că va asfalta inclusiv uliţele din sate. Cea mai mare problemă este că nu mai face faţă la atâtea inaugurări de investiţii.

“Eu mă lupt pentru comunitatea mea şi vreau să o văd ca o floare în patru ani de zile. Să nu lipsească nimic, canalizare, aducţiuni cu apă, străzi moderne. Deja drumurile comunale sunt asfaltate, mai am un proiect de un milion de euro. Mi-aş dori ca fiecare străduţă să fie asfaltată. Anul trecut nu aveam timp să fac recepţiile. Am avut opt recepţii de lucrări. Acum am proiecte care se finalizează într-o lună plus trei proiecte mari. Apă, canalizare şi staţie de epurare pe Costeşti şi Roşiori plus şase kilometri de asfalt”, a afirmat Iacob.

Cât priveşte adversarii politici, primarul este convins că nu au nicio şansă. “Eu o să obţin un scor foarte bun. Cetăţeanul o ia după fapte. S-a săturat de promisiuni. Cetăţenii se uită ce a făcut fiecare”, a mai afirmat Iacob.

Din partea PNL, la primăria Răchiţi va candida consilierul judeţean Florin Bulgaru. El este foarte activ pe facebook unde îşi promovează toate acţiunile şi unde “promovează” gafele actualului primar. În opinia lui nu s-a făcut mare lucru în Răchiţi, în ultimii patru ani şi oricum ceea ce s-a făcut este de proastă calitate şi nu va rezista.

Mai mult, pe una din paginile cu denumirea Răchiţi, vedem un indicator roşu pe care este scris mesajul: “Stimaţi alegători NU MAI VOTAŢI CRETINI! Vă mulţumim”.

Începutul campaniei este promiţător, oare ce va urma?