0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Campania prin care FC Botoşani l-a sprijinit pe Bogdan Lăzăroi s-a încheiat astăzi. VEZI ce i-au transmis jucătorii şi acţionarii clubului

fc botosani acsinte,sfaiter,lazaroi,iftime

În urmă cu câteva luni, jucătorii echipei FC Botoşani s-au implicat într-o campanie prin care au încercat să-l ajute pe Bogdan Lăzăroi, un adolescent în vârstă de 14 ani care suferă de o boală foarte gravă. Această campanie a ajuns astăzi la final iar Bogdan a primit o sumă de bani colectată de reprezentanţii clubului, de la suporteri, la meciurile din acest sezon.

Bogdan Lăzăroi a fost prezent astăzi la sediul clubului şi a participat la o conferinţă de presă alături de finanţatorul Valeriu Iftime, preşedintele Cornel Şfaiţer şi căpitanul FC Botoşani, Florin Acsinte. Adolescentul spune că a început să se simtă mai bine după tratamentul făcut şi s-a arătat încântat de gestul făcut de jucători echipei FC Botoşani.

„Mă simt foarte bine. Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. A fost un gest care m-a impresionat. Jucătorii de la FC Botoşani să vină la mine acasă şi să mă ajute… Am avut multe emoţii când am fost pe teren şi am dat lovitura de începere. A fost ceva unic. A fost frumos în vestiar, glume, am stat cu băieţii am vorbit”, a spus Bogdan Lăzăroi.

Florin Acsinte, unul dintre iniţiatorii campaniei, spune că lotul echipei FC Botoşani va continua să se implice în acţiuni umanitare.

„Lotul FC Botoşani tot timpul a dat şansa fiecăruia. Acum e Bogdan. Să fim alături de el şi financiar, şi sufleteşte. A fost în vestiar la noi, am vorbit cu el. Avem şi o sumă de bani din partea suporterilor şi a familiei FC Botoşani. Îi transmit multă sănătate, să creadă în forţele lui şi să realizeze tot ceea ce îşi doreşte. Oricând vom răspunde cu mare plăcere la astfel de acţiuni”, a declarat Florin Acsinte.

Finanţatorul Valeriu Iftime şi preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, au contribuit cu o sumă consistentă care să-l ajute pe Bogdan să meargă la tratament în Italia.

„Tot timpul am dat curs unor astfel de acţiuni. Mă bucur că au fost alături de acest copil şi suporterii. Are nevoie de ajutor. Şi în viitor vom susţine astfel de acţiuni. Sunt foarte multe cazuri. A fost o idee bună să dea lovitura de începere. Am câştigat cu Dinamo, cu Rapid. Sperăm ca la anul să obţinem şi într-o victorie cu Steaua”, a afirmat Cornel Şfaiţer.

„Fotbalul e un sport de echipă şi de data asta fotbaliştii au fost altruişti. E foarte bine că au venit şi suporterii la acest gest extraordinar de frumos, sufletesc şi care contează foarte mult. Îi spun să fie sănătos, să aibă grijă de el, să creadă în tot ceea ce poate să facă”, a completat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA