26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Campania demarată de Marius Croitoru pentru fiul lui Costel Enache, a luat amploare. Jucătorii de la Viitorul şi Iaşi fac cheta în vestiar iar Cernat şi Marius Niculae şi-au scos tricourile la licitaţie

croitoru tricou cernat1

Marius Croitoru, mijlocaşul echipei FC Botoşani, a demarat în urmă cu câteva săptămâni o campanie prin care încerca să strângă cât mai mulţi bani pentru fiul fostului fotbalist Costel Enache. Denis Enacheare zece ani şi suferă de o afecţiune gravă care necesită o interveţie chirurgicală în străinătate. Costurile acestei intervenţii depăşesc 100.000 de euro iar părinţii lui Denis nu au aceşti bani.

Marius Croitoru şi-a scos tricoul la licitaţie iar la scurt timp, gestul său a fost urmat de Andrei Patache, Florin Acsinte, Attila Hadnagy, Marian Constantinescu şi Ousmane N’Doye. Între timp, în această campania au mai intrat Florin Cernat, Marius Niculae precum şi alţi jucători de la Viitorul, CSMS Iaşi şi Petrolul.

„Mă bucur că ceea ce am încercat eu să fac a sensibilizat mai multă lume. Asemenea lucruri se fac cu oameni. Este o sumă foarte mare şi din puţinul fiecăruia, la final va conta foarte mult pentru acest copil. Mă bucur foarte mult că la această campanie s-au alăturat jucători de la Petrolul, Viitorul. Am stat de vorbă cu Mitrea şi este de acord să cedeze tricoul şi să facă o chetă în vestiar. Jucătorii de la Iaşi vor să-şi doneze banii de amenzi. Tot respectul pentru Golobovic care îşi donează prima de la meciul cu Craiova. Fac un apel către toţi jucătorii din Liga I care doresc, să doneze fiecare o sumă mică de bani pentru această cauză. Mă bucur din suflet că iniţiativa mea a luat amploare. Rămâne de văzut cât vom reuşi să strângem. Rog iubitorii fotbalului să cumpere aceste tricouri pentru că toţi banii vor ajunge la acest copil care are mare nevoie. Din păcate nu pot lua legătura cu toţi jucătorii”, a spus Mariu Croitoru care a discutat în urmă cu câteva zile atât cu Costel Enache cât şi cu Denis.

Interesant este că deja au început să fie persoane care şi-au exprimat intenţia de a cumpăra tricourile scoase la licitaţie şi sunt şanse ca această campanie să aibă rezultatul scontat iar Denis Enache să ajungă la operaţia care i-ar putea salva viaţa.

croitoru tricou cernat croitoru tricou constantinescu croitoru tricou constantinescu1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA