-0.6 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național A.T. Laurian din Botoșani, în intervalul orar 12.00-15.00.
La eveniment, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri și ai Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene, alături de militari din cadrul Bazei 95 Aeriene.

Programul activității cuprinde și vizitarea unui stand al ofertei educaționale.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment vor fi așteptați vineri, 23 martie, între orele 11.30 și 12.00, la sala de festivități a Colegiul Național A.T. Laurian din Botoșani.

Persoană de contact: sublocotenent Cosmina Dinu, telefon: 0726754405.

Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române se desfășoară în perioada 19.03-28.03.2018, în 8 municipii reședință de județ: Târgoviște, Călărași, Slobozia, Vaslui, Botoșani, Focșani, Cluj-Napoca și Baia Mare.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele 8 localități.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA