16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Călin Popescu Tăriceanu vine la Botoșani

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu va veni sâmbătă, pe data de 14 martie, la Botoșani, pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții partidului nostru dar și cu simpli botoșăneni.

Alături de domnul senator, Călin Popescu Tăriceanu, va veni o delegație formată din lideri naționali ai partidului nostru, printre care și secretarul general ALDE, Daniel Chițoiu.

Colegii noștri de la București vor fi prezenți în județul Botoșani pe parcursul întregii zile, dorind să cunoască și să discute despre problemele reale ale botoșanenilor, fiind vizate mai multe obiective în programul președintelui ALDE.

Prima întâlnire va fi cu membrii de partid ALDE Botoșani , fiind organizată în acest sens o Delegație Permanentă la ora 11.00, la Hotel Rapsodia, ulterior fiind programată și o conferință de presă , în jurul orei 13.00.

Călin Popescu Tăriceanu se va deplasa alături de colegii noștri în municipiul Botoșani unde va vizita mai multe obiective, urmând apoi să viziteze și municipiul Dorohoi.

Programul detaliat al președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în vizita de la Botoșani, il vom face public de îndată ce este finalizat de către echipa ALDE.

Comunicat de presă

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA