Câinele împuşcat de vânători a fost salvat de medicul Vasiliu. Nechifor a depus plângere la IPJ Botoşani

0
2366

caine ferma

Câinele împuşcat duminică de un grup de vânători a fost salvat de medicul veterinar Dorin Vasiliu iar joi seară a revenit la ferma familiei Nechifor, din apropierea Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

Iniţial, Ionică Nechifor era sceptic că patrupedul mai poate fi salvat, mai ales că avea mai multe alice în cap şi corp. Cu toate acestea, a dus câinele la cabinetul medicului veterinar Dorin Vasiliu care a reuşit să-l salveze. I-a scos alicele din cap şi i-a administrat un tratament iar joi seară câinele a fost luat la ferma familiei Nechifor.

caine ferma1“Cățelul trăiește. Este cam supărat, probabil este încă sub efectul tratamentului iar rănile nu sunt vindecate sută la sută. Important este ca a supraviețuit. Multumesc domnului doctor Puiu Vasiliu. Efortul facut a fost extraordinar”, a precizat Ionică Nechifor.

Fermierul botoşănean a fost în această săptămână la sediul IPJ Botoşani şi a depus o plângere plus câteva fotografii în care apar vânătorii care i-au împuşcat câinele şi care l-au ameninţat cu armele.

“Am fost la sediul IPJ Botoşani unde am depus o plângere. Le-am dat şi câteva fotografii. Ei oricum s-au autosesizat după ce toată presa a relatat incidentul. Urmează să merg pentru a depune o declaraţie iar atunci le void a şi filmuleţe făcute”, a mai spus Ionică Nechifor.

Reamintim că duminică dimineaţă, un grup de vânători s-au apropiat la mică distanţă de ferma familiei Nechifor şi au împuşcat un câine. Ulterior, la faţa locului a venit şi Ionică Nechifor, însoţit de câţiva muncitori de la fermă. La un moment dat, unul dintre vânători a îndreptat arma către Nechifor, incidentul fiind filmat de către unul din cei aflaţi în zonă.

Mai citeşte:

Se întâmplă în judeţul Botoşani. Au împuşcat câinele de la o fermă şi i-au ameninţat pe ciobani cu arma / FOTO

ionica nechifor amenintat cu arma

IMAGINI ŞOCANTE. Fermier botoşănean ameninţat cu arma de vânătoare pe proprietatea sa VIDEO