10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Cadouri pentru pacienţii Spitalului de Pediatrie

News Tinerii de la Forţa Civică au împărţit luni după amiază pachete cu dulciuri copiilor internaţi la Spitalul Sfînta Paraschieva din municipiul Botoşani. Acţiunea lor a continuat marţi, la Roşiori şi Săveni, când astfel de pachete au fost împărţite unor copii ale căror familii se confruntă cu dificultăţi financiare.

Tot luni, la sediul Forţa Civică din municipiul Botoşani, a venit Moş Crăciun pentru alţi aproape 50 de copiii. Ei au cântat, au spus poezii lângă brad şi au primit cadouri constând în dulciuri, jucării şi rechizite şcolare. Această din urmă acţiune a aparţinut organizaţiei de femei şi a fost coordonată de vicepreşedintele Mirela Saucă.

“Mă bucur când văd că membrii noştri, fie de la tineret sau de la femei, cu ajutorul celor de la seniori, se implică în astfel de acţiuni. Asta arată că Forţa Civică există, că are viaţă şi că ne putem mobiliza ca să aducem o schimbare în modul în care politicul şi politicienii sunt priviţi astăzi. Putem reuşi doar dacă suntem sinceri şi stăm aproape oameni”, a declarat la finalul serbării din jurul bradului preşedintele organizaţiei judeţene Forţa Civică, deputatul Cristian Constantin Roman.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

156 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA