22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Cadouri pentru 10 mame şi 104 copii din partea senatorului Doina Federovici

federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (3)

Ziua de 8 martie este recunoscuta pe intreg mapamondul ca ziua internationala a femeii. Si cum maternitatea este cea care implineste cu adevarat o femeie, in cursul zilei de 7 martie 2015, organizatia judeteana OFSD Botosani, alaturi de presedintele Doina Federovici, a fost alaturi de cele mai bogat-sufleteste mame din comuna Albesti, ca parte a actiunii judetene „10 mame, 100 de copii”.

La aceasta actiune organizata in satul Tudor Vladimirescu din comuna Albesti au participat cele 10 mame sarbatorite si cei 104 copii ai lor. Senatorul Doina Federovici le-a oferit mamelor cadouri, diplome de excelenta, martisoare si flori iar copiilor fructe si dulciuri.

„Aceasta actiune a fost gandita pentru a scoate in evidenta si a arata pretuirea fata de mamele care isi dedica viata in exclusivitate copiilor. Momentele in care o femeie devine mama sunt unice in viata. In conditiile in care familiile tinere nu-si doresc mai mult de unul sau doi copii, apreciez dorinta si curajul acestor minunate femei de a face fata unor asemenea provocari. Au gasit resursele necesare si determinarea de a da nastere acestor copii iar acest lucru nu poate fi decat de admirat” a declarat senatorul Doina Federovici.

federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (12) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (11) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (10) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (9) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (8) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (7) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (6) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (5) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (4) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (2) federovici doina 7 martie Tudor Vladimirescu (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA