17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Cadou inedit făcut copiilor din centrele de plasament de hair-styliştii salonului „La Brici” FOTO&VIDEO

la brici, centru plasament colaj

Cei patru hair-stylişti de la salonul La Brici au participat astăzi la o acţiune inedită. Aceştia s-au deplasat la două centre de plasament din municipiul Botoşani, au împărţit cadouri şi au tuns aproximativ 50 de fete.

Ciprian Andronache, patronul salonului La Brici, a primit o provocare de la reprezentanţii Asociaţiei Happy şi împreună cu cei patru stylişti s-a deplasat astăzi la două centre de plasament din municipiul Botoşani. Timp de câteva ore, styliştii au tuns şi coafat peste 50 de fete din cele două centre după care le-a oferit cadouri.

“Alţii au ieşit în piaţă, noi am venit la copiii noştri dragi să le facem o bucurie. Asta e forma noastră de protest. Am venit să vedem cum zâmbesc copiii când sunt tunşi de stylişti. Ne bucurăm că am reuşit să venim, am răspuns la o provocare lansată de colegii de la Asociaţia Happy. Le-am adus şi ceva dulciuri. Sperăm să fim un exemplu pentru tineri. Şi noi ne luam din societate fel de fel de modele. Nu erau aşa multe ca acum, nu aveam internet. Este datoria noastră de cetăţeni să fim exemple positive. Anul acesta ne-am propus să fim green şi vom face foarte multe campanii în Botoşani”, ne-a spus Ciprian Andronache.

Reprezentanţii centrului Prietenia spun că fetele au fost foarte încântate de acţiunea organizată de salonul La Brici şi că în afară de tuns şi coafat, acestea au fost învăţate cum să-şi îngrijească părul.

“Fetele sunt foarte încântate. Acţiunea a avut ca scop promovarea drepturilor copiilor şi activităţi de dezvoltare a deprinderilor de viaţă independent, de igienă, tuns, coafat, informarea fetelor despre cum să-şi îngrijească părul. Fetele sunt foarte încântate când este vorba de aspectul lor”, a precizat Liliana Baltariu, asistent social.

la brici, centru plasament (7) la brici, centru plasament (6) la brici, centru plasament (5) la brici, centru plasament (4) la brici, centru plasament (3) la brici, centru plasament (2) la brici, centru plasament (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA