Burlacu Silver Ştefan, candidat ALDE: “Domnii Portariuc şi Flutur au demonstrat ce au putut să facă. E rândul nostru să demonstrăm”

0
1033

burlacu silver stefan

ALDE  îşi va stabili până la jumătatea lunii februarie candidatul pentru primăria municipiului Botoşani. În momentul de faţă, sunt doi membri nominalizaţi şi incluşi în sondajele de opinie. Este vorba de Burlacu Silver Ştefan şi Atudoroaei Gabriel.

Primul are 37 ani, este absolvent al Facultăţii de Fizică în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza, iar din 2003 lucrează în cadrul unei companii locale. În politică a intrat în urmă cu mai bine de un an când s-a înscris în Partidul Conservator.

“Voi continua toate proiectele primăriei, cum ar fi Cornişa. Cu cât îl terminăm mai repede cu atât vin mai mulţi bani la buget. Trebuie să dăm o imagine mai frumoasă Botoşaniului. Poziţia geografică nu ne ajută. Vreau să duc o politic mai mult socială, îndreptată spre oameni. Sunt probleme în municipiu, în special în zonele periferice. Trebuie să atragem mai multe fonduri fonduri europene. Trebuie să încurajăm firmele europene. Dacă nu avem industrie, economie, nu vin banii la buget. Botoşaniul nu este un oraş industrializat. Trebuie să ajutăm firmele locale să se dezvolte şi să atragem investitori. Fiecare avem dreptul la o şansă. Domnii Portariuc şi Flutur au demonstrat ce au putut să facă. E rândul nostru să demonstrăm”, a declarat Silver Ştefan Burlacu.