2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Bucurie rezervată la PSD. Doina Federovici: „Categoric suntem mulțumiți, reflectă munca noastră de o lună și jumătate”

pssd alegeri (2)

Social democraţii nu s-au mai bucurat ca în urmă cu cinci ani când Mircea Geaonă era preşedinte la ora 21.00 iar dimineaţă a constatat că a pierdut alegerile. Aceştia s-au arătat mulţumiţi de rezultate şi spun căîn mod cert au câştigat alegerile în judeţul Botoşani.

„Suntem extrem de mulțumiți de scorul pe care îl afișează exit-poll-ul. Prezența este bună în Botoșani, atât în municipiu, cât și în județ, și vreau să le mulțumesc botoșănenilor că au venit la vot într-un număr mult mai mare decât în turul I. Sunt sigur că în Botoșani scorul pentru Victor Ponta este mult mai mare decât la nivel național. Așteptăm numărătoarea. Diferența este destul de mare. E vorba de 200-300.000 de voturi. Să vedem dacă numărătoarea confirmă aceste exit-poll-uri”, a declarat Ovidiu Portariuc.

„Categoric suntem mulțumiți, reflectă munca noastră de o lună și jumătate. La Botoșani prezența este una de aproximativ 58%. Iată că 210.000 de botoșăneni au înțeles importanța acestui vot, așteptăm să facem numărătoarea paralelă. A fot o lună și jumătate de campanie, am transmis mesajul nostru, cât de important este ca Victor Ponta să conducă România în ultimii cinci ani și cred că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor”, a precizat și senatoarea Doina Federovici.

pssd alegeri (1) pssd alegeri (3)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA