Bătrân lăsat fără bani de trei minori rromi

1
377

 

News Ieri, în jurul orei 13.35, un echipaj de jandarmi a fost sesizată de un bătrân cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani, de către trei copii de etnie rromă, în timp ce făcea cumpărături la un magazin de pe strada 1 Decembrie.

Jandarmii s-au deplasat împreună cu reclamantul la locul indicat, însă nu i-au mai găsit pe copii. În urma verificărilor făcute, oamenii legii au depistat, pe strada Independenţei, trei băieţi cu semnalmentele furnizate de bătrân, care încercau să evite întâlnirea cu patrula de jandarmi.

Asupra celor trei, cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, au fost găsiţi doar 10 lei, diferenţa până la 660 de lei fiind restituită de mamele celor trei copii.

Făptuitorii au observat bătrânul ce avea banii în buzunarul de la spate şi s-au hotărât să-i sustragă, după care i-au împărţit ,,frăţeşte”. ,,Norocul bătrânului” a fost că minorii au plecat din nou de la domiciliu şi s-au întâlnit cu jandarmii, care i-au luat la întrebări.

Bătrânul, în vârstă de 74 de ani, care era însoţit de fiul său, dorea să cumpere câţiva purcei, iar în momentul în care i s-au sustras banii nu a reuşit să-i oprească pe cei trei, deoarece aceştia au fugit. Jandarmii le-au întocmit făptuitorilor actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here