10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Bătălie cu promisiuni şi bani pentru majoritatea în Consiliul Local

 

News Odată cu ruperea oficială a USL, lucrurile s-au complicat în Consiliul Local al municippiului. Niciuna dintre tabere nu are majoritatea şi totul depinde de voturile a trei consilieri. Este vorba de Marius Cristescu (PP-DD), Gheorghe Iavorenciuc (PER) şi Corneliu Furtună(PNŢCD).

Pentru a-şi asigura majoritatea, social democraţii sunt dispuşi să le ofere acestor consilieri un post de viceprimar, ocupat în prezent de liberala Cătălina Lupaşcu. De partea cealaltă, PNL şi PDL mizează pe voturile celor trei consilieri dar deocamdată nu le-au făcut oferte la fel de tentante precum PSD-ul.

„Eu am citit declaraţia domnului Furtună până la capăt. Dumnealui spune că în interesul partidului, răspunsului lui este da. Atâta timp cât nu a primit această ofertă de la noi, este clar să a primit-o de la PSD”, a spus Cătălina Lupaşcu.

Dacă lui Corneliu Furtună i s-a promis funcţia de viceprimar, lui Marius Cristescu i s-a propus o sumă consistentă de bani. Prezent într-o emisiune la Tele M, acesta a recunoscut că i s-a propus o astfel de ofertă dar a refuzat să ofere prea multe amănunte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA